Obligatorisk prom-update

Förra veckan hände prom, kanske bland det mest amerikanska av amerikanska så jag känner mig därför lite obligated att skriva om det. Redan en månad innan själva prom blev "promposals" till höger och vänster lite till en del av vardagen, vissa superstora och avancerade satsningar, andra mindre men minst lika gulliga. För ja, tro det eller ej, efter 9 månader i USA ser även jag det som något gulligt och inte en överdriven och pinsam handling. Somehow lyckades även jag skaffa mig en prom date i form av Dave som frågade mig ett par veckor innan, en kväll i vår back yard. 
 
Den klassiska "Jag blev just frågad till prom!" bilden som togs efter.
 
Tiden fram till prom gick sedan fortare än vad jag någonsin hade kunnat vänta mig och helt plötsligt var det Lördag 17:e maj, en dag som jag och Amber spenderade med att gå en välgörenhets marsch bland annat, samt ytligheter så som hår och smink. Senare samma eftermiddag kom våra prom dates över till vårt hur för obligatorisk Picture taking. Åter igen, väldigt amerikanskt. Som tur var är dessa människor, inklusive Värdmamma bakom kameran väldigt underhållande, och våra bilder är därför likaså. Långt från perfekta, mycket skratt och en hel del awkwardness.
 
The main struggle of prom night, how to avoid killing your date with the boutonniere.
 
Amber and I, the coolest combo out there.
 
Tiny Group Picture with Dave and I, and Michael and Amber.
 
Efter tusentals bilder drog vi sedan vidare till Downtown Tacoma för middag tillsammans med övriga i vår grupp, och självklart ännu fler bilder. Denna gång framför The Glass Art Museum, mycket möjligt en av mina favoritbyggnader på denna jord, praktiskt nogt belägen på andra sidan gatan från The Union Station, vår Prom location. Prom visade sig vara en sådan upplevelse som det inte riktigt finns ord för. Speciell. Amerikansk. Fotografi. Musik. Ohörbara konversationer. Dans (även om det var ett minimum för de flesta, dock inte mig och Dave, eftersom Dave är Dave). Avslutade kvällen minst lika bra on the Waterfront med nattutsikt av ljus i olika toner och nyanser. Lite lagomt magiskt. Allt som allt, en bra kväll med personer nu betyder sådär megamycket för mig och som jag uppskattar mer och mer för varje dag.
 
Majoriteten av vår grupp: Layne & Megan, Jag & Dave, Nick & Katie, Michael & Amber, and Tyler & Maddy.
 
Underbara personer som jag stolt kan kalla mina vänner, fantastiskt vackra med personligheter ännu vackrare.
Megan, Amber, jag, Louise och Angela.
 
Alex & Louise, jag & Dave. The Vikings with their dates, or the Americans with their dates, both work. Hur som helst, älskar denna bild tillsammans med den bästa Danskan out there!
 
I don't even know. Just because... Sweden, Denmark and America give the word stupid a new meaning?
 
Union Station, även det en fantastiskt tuff byggnad.
Avslutningsvis, en halvstel bild på Dave och mig trots att han är den minst halvstela person jag vet och dessutom anledningen till varför Prom blev lyckad och varken stel eller halvstel. Om era ögon nu blöder på grund av för mycket prom bilder förstår jag er till fullo. Tack vare denna tillställning och allas bilder är alla mina sociala medier vid detta lag ganska hemska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback