My school is prettier than yours!

 
Rött tegel, tinnar och torn, 6 våningar och stadens bästa utsikt över Puget Sound är ord som lite kortfattat beskriver Stadium, en av de vackraste byggnaderna jag någonsin har sett. Inte bara ser det ut som Hogwarts utan dessutom är allt nytt och spännande för mig vilket gör att allt känns lite extra magiskt. Men visst har jag börjat vänja mig med allt nytt och utsikten får mig inte längre att stanna i trapporna till och från mina klasser, att tilltala de vuxna med "Mr" och "Mrs" är numera en självklarhet och jag går inte vilse fullt lika ofta som tidigare. Det går så fort att vänja sig och komma in i en rytm, trots ny omgivning och så mycket nya intryck. Om det är bra eller dåligt vet jag inte riktigt än, det enda jag vet är att vad jag för 156 dagar sedan inte ens kunde föreställa mig, och än mindre sätta ord på numera är hemma.
 
OCH... Om ni inte har sett "10 things I hate about you", gör det. Filmen utspelar sig nämligen på Stadium, dock innan det renoverades. För ja, min skola är vackrare än din.

Kommentarer
Jens säger:

Det är härligt att följa din resa. Du är dig själv och bjuder på festligheter. Njut av äventyret innan du kommer tillbaks.

/Jens

2014-01-28 | 07:14:45
Bloggadress: http://www.antlov.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback