Hola Februari!

Februari är redan här och jag är som vanligt förrvirad över vart tiden tar vägen. Som tur är gör det inte så mycket att tiden går fort för en gångs skull, för jag har en hel del roligheter att se fram emot denna månad.
 
Imorgon börjar det hela då Super Bowl final spelas, vilket är ett stort och viktigt football game, speciellt här i Washington eftersom Seattle Seahawks, vårt alldeles egna football team tog sig hela vägen till final. Allt har varit väldigt hypeat ända sedan football sässongen drog igång i höstas. Folk iklädda sina team jerseys på game dagar och dagarna innan game-dagar, 12th man flags hissade på de flesta byggnader (en seahawksflagga kort och gott), bland annat på min skola, Tacoma Dome, The Space Needle och i vår grannes trädgård. Dessutom är stora delar av mitt neighborhood dekorerat sina hus i Seahawks-färgerna grönt och blått. Med alla dessa ljusslingor känns det därför fortfarande ganska juligt här! Är hur som helst ganska megataggad för finalen imorgon, trots att jag inte riktigt förstår denna konstiga sport ännu.
 
Är också peppad för Winter Olympics, vilket innebär vackra snövyer på TV skärmen och förhoppningsvis en hel del medaljer till Sverige. Och USA antar jag, även fast Sverige är en gnutta tuffare.
 
Sen vidare till det bästa av allt med Februari, nämligen alla hjärtans dag. Men inte på grund av rosor, coklad och rosa gulligull-hjärtan, utan för att jag och Amber den dagen flyger till Kalifornien för att hälsa på världens bästaste och otroligt saknade Lisa. Längtar otroligt mycket efter denna knäppa, glada och underbara filur, trots att hon befinner sig ofantligt mycket närmare än någon annan av mina svenska vänner och familj. Är väldigt förväntansfull för detta lilla äventyr!
 
Inledde dessutom månaden med en trevligt pratstund över Skype med Felicia som just nu befinner sig i Idaho, Boise där hon spenderar sitt utbytesår. Även hon supertuff Exploriusstudent som jag hade bredvid mig under flygresan till USA och under dagarna I New York. Riktigt kul var det att prata med henne igen för första gången på 5 månader!
 
Av bilden att dömma pratade vi tydligen i en timme och tre-kvart, och vi tycks dessutom ha gjort ett bra jobb med att skaffa oss dubbelhakor här i USA!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback