Vattenpolo är la bra!

Vattenpolosässongen är sedan en månad tillbaka igång och jag är lyckligast i världen över att åter igen varje dag efter skolan få gå ner till vår skolas underjordiska pool och spendera ett par timmar i vattnet. En sport som jag för inte allt för länge sedan inte visste speciellt mycket om är nu en stor del av mitt liv, och jag stortrivs. Inte för att jag är överdrivet bra, utan för att jag får vara i vatten och ha kul med de övriga 30, lite smått galna tjejerna på laget.
 
Hittills har sässongen gått kanonens och utav 6 matcher har vi 6 vinster i bagaget, vissa viktigare än andra. Detta innebär att vi för tillfället är rankade tredje bäst i hela Washington State vilket är lite småtufft. Om vi håller detta score uppe betyder det även att vi kan bli direkt-kvalificerade till State, utan att behöva spela the Wild-card tournment, som dessutom infaller samma dag som prom. Att sista minuten-kvala till state eller att gå på prom är ett beslut få av oss vill behöva fatta!
 
Imorgon spelar vi en av våra därför kanske viktigaste matcher, nämligen mot Gig Harbour som för tillfället är rankade nummer ett i Washington, och dessutom besitter State champion-titeln från simsässongen. De är därför ganska väldigt kapabla att simma fort. Hur som helst har Stadium, enligt vår coach för första gången på evigheter möjlighet att faktiskt vinna över dem. Något obeskrivligt stort som skulle placera oss högs upp på listan av vattenpolo-lag i Washington. Tuffelitufft!
 
Insåg precis att detta låter som ett extremt skrytigt inlägg, och som svensk är det därför min plikt att nu släta över allt som jag precis sade genom att förtydliga att våra framgångar med säkerhet inte beror på mina insatser de få minuter jag har spelat under Varsity-matcherna. Stadium råkar bara ha ett stort gäng ambitiösa och duktiga spelare som numera är seniors eller juniors, alltså bättre, starkare och läskigare än förut.
 
Har ännu inte så värst många bilder från vattenpolon, så därför blir det en repris från spring break med mig och några favoriter; Angela, Megan och Amber som alla tre är grymma på vattenpolo.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback