Spring Break.

Idag är det söndag, vilket innebär att mitt första, och troligtvis sista Amerikanska spring break är så gott som avslutat. Denna vecka har varit fantastiskt bra på så många sätt och vis, och därför också passerat alldeles för fort. Är det möjligt att det redan har gått en vecka? Enligt de miljontals bilder som jag har på min telefon och kamera tycks det i alla fall vara fallet, så jag tänkte ta och sammanfatta det hela med några av dem.
 
Började lovet med en roadtrip ner till Corvallis, Oregon, där min äldsta värdsyster Kelsey går sitt sista år på college. Vi besökte bland annat Oregons kust och staden Newport en dag, där vi vandrade omkring i många timmar, både på stranden och bland de små butikerna i staden. Passade också på att beskåda ett gäng sälar som njöt i solen på en av bryggorna i hamnen, gå på museum, och köpa kola (något som Oregon tydligen är känt för). Eftersom Kelsey var tvungen att ha lektioner några av dagarna då vi var där passade Amber och jag på att roa oss med att gå vilse i Downtown och fika. Vi fick även följa med på en college class om kor och deras fortplantning och vara med i fårladan när Kelsey gjorde research för sitt slutprojekt. Jag och Amber skaffade oss vänner för livet. Efter fyra mycket bra dagar satte vi oss åter på tåget tillbaka till Tacoma.
 
Glada bilpassagerare trots regn och rusk.
 
New Port beach, en Amber, och väldans mycket fiskmåsar.
 
Egobilder på stranden. Underbart vackra!
 
Bästa och gulligaste kompisarna man kan få.
 
Väl hemma igen bestämde vi oss för att tillsammans med några vänner ta en dag i Seattle för att kolla lite närmre på University of Washington, skolan där Amber kommer att gå nästa år. Vi tog alltså bilen upp, vandrade runt på campus och i några av byggnaderna för en stund och fick till och med besöka ett av "husen" (ungefär som en husgrupp med dorm rooms). Var häpnadsväckande vackert med berg i sikte, blommande körsbärsträd och fin arkitektur. Jag är nu ganska såld på college-konseptet och skulle utan tvekan kunna tänka mig att bli en UW Huskie nästa år.  
 
Amber, en tidigare Stadium-elev som nu går på UW, Megan och Angela.
 
Stentuffa som vi var provade vi headbands och kände oss oslagbara...
 
...Så oslagbara att det helt enkelt var vår plikt att köpa dem, samt att matcha på bowlingbanan senare samma kväll. (Att en leende Layne dessutom är med på bilden gör mig bara lite för lycklig)
 
Följande dag åkte jag ut i skogen med ett gäng vänner som hade slagit upp ett tält och skulle campa. Stannade för kvällen och grillade korv, lekte lekar och pratade.

 
Resten av lovet har jag spenderat med hundarna, främst på balkongen där jag har suttit och målat vad som ska bli en bild för Megan eftersom hon har efterfrågat en målning att ha i sitt college room nästa år. Stackars rum. Jag och Amber bestämde oss också, trots regn att ta hundarna på en springtur i leran. Kul trots att det numera luktar blöt och lerig hund i mitt rum.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback