Swim season is over.

Simsäsongen är officiellt över och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med mitt liv. Dessa tre månader i Stadium Swim & Dive har betytt väldigt mycket för mig vilket jag är säker på att har synts här på bloggen, och inte bara på grund av de varma simhallarna, kalla vattnet och den ständiga klorlukten (som faktiskt luktar en aningen annorlunda jämfört mot bassängen hemma), utan tack vare de människor som jag för 81 dagar sedan inte ens visste om att existerade, men nu kan kalla kompisar. Kompisar som har gett mig ännu fler anledningar att älska simning, fjanta runt och skratta så att lungorna slutar fungera.
 
Med dem har jag fått uppleva allt vad en high school sport handlar om, så som bussresor till och från tävlingar i en gul skolbuss, tävlingarna i sig, morgonträningar på lördagar med lagfrukost efteråt, sleepovers, midnight swim, senior night och mycket, mycket mer.
 
Men i förrgår tog alltså simsäsongen slut på riktigt i och med vår banquet. Simmare och simföräldrar som allesammans got together med mat i mängder för ett gigantiskt asiatiskt-inspirerat knytkalas. Vi åt och pratade, diplom och awards delades ut samt varsity letters, ribbons, lagfoton och individuella bilder. Nya kaptener för nästa års säsong utsågs och våra coacher pratade fina ord om oss simmare. Efteråt var det kramkalas och tårar fälldes, i alla fall från min sida, för oavsett hur mycket jag än försöker kommer jag nog aldrig riktigt lyckas sätta ord på hur glad jag är över att ha fått vara en del av detta. Simning är verkligen fantastiskt!
 
Jag har alltså nu några månader utan high school sport framför mig, men som tur är ska jag joina ett vattenpololag i en klubb vid sidan av tillsammans med några andra tjejer och killar från Stadium för att bli redo för vattenpolosäsongen som drar igång i slutet av februari. Är taggad som aldrig förr!
 
Avslutar detta väldigt långa inlägg med lite bilder från simningen för ovanlighetens skull...!
 
Jag och Baughman, bättre och roligare coach får man leta länge efter! Tack vare honom har tävlandet åter igen blivit en rolig de av simningen.
 
Delade ut Falu SS badmössor till simmarna efter en av våra sista state-träningar.
 
Min varsity letter, två ribbons från leauges och en liten patch för lagkappen i state.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback