Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig för att jag äter mask.

Jag har hittat en låt som stämmer precis in på mitt liv just nu, nämligen mask-sången som man sjöng på dagis. Bör tilläggas att jag fortfarande sjunger den vid passande tillfällen som nu.

 

"Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig för att jag äter mask"

 

Helt klockren, säger precis hur det är jag känner i min väntan på värdfamilj (minus maskätandet möjligen). Jag menar, vem sjutton med lite vett kvar i skallen skulle välja att ha mig i sitt hus i 10 månader när det finns megamånga andra utbytisar att välja på som inte heller äter mask, troligtvis har skrivit ett mycket bättre personal statement och ser mycket snällare ut än Hanna Fransman. Återsår att se. Om jag inte får någon värdfamilj kan jag ju alltid börja äta mask så att jag har något att skylla på. Grymt bra anledning ju..?

 

Tills vidare muntrar jag upp mig med Doris. Hon är bra trots att hon äter mask. Det brukar i alla fall de fiskar som jag har fiskat upp äta, därför bestämmer jag att hon också gör det.

 


Kommentarer
Alma USA 13/14 säger:

hahaha, känner också ungefär sådär inför mitt år!

Sv: Vilken organisation åker du med? Jag åker med explorius. Jag har inte fått något avresedatum eller första/sista datum jag åker än. Dock har jag koll på hur avresedatumen låg till för explorius förra året eftersom några av mina kompisar åkte med dem då, och det är bara dom datumen jag går efter! :)

Svar: Tror inte att vi är ensamma om att känna så som tur är. ;)Tack för hjälpen! Åker också med explorius så det var kul att veta. Megalite tid kvar tills vi åker i så fall ju!
Hanna Fransman

2013-05-12 | 20:47:09
Bloggadress: http://www.itaktmedhimlen.blogg.se
Alma säger:

Sv: åh okej, vad kul! Är du med i våran exploriusgrupp på facebook? :) Annars, bli det! Verkligen, bara runt hundra dagar nu!

Svar: Yes, det är jag. Antar att du också är det eftersom att du frågade. Grymtans bra grupp. :)
Hanna Fransman

2013-05-12 | 22:09:48
Bloggadress: http://www.itaktmedhimlen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback