Tacoma

Nu är jag alltså framme i Tacoma, mitt hem de kommande 10 månaderna. Kom fram i Onsdags kväll och mitt schema har varit fullpackat varendaste minut, så jag tänkte berätta i ett på tok för långt inlägg vad som har hänt.
 
Innan jag lämnade Soft landing camp hängde jag några timmar i lobbyn med världens härligaste Indier som ägde en affär på hotellet. Åkte sedan till flygplatsen och köade sammanlagt mindre än 20 minuter för att checka in bagage, gå igenom security och komma på planet. Najsbajs! Flygningen kändes däremot megalång och kom fram klockan 21.00 Seattle-tid, men det var det värt för när jag kom fram fick jag äntligen träffa min värdfamilj, alltså min värdmamma Barb och en tillfällig värdsystes från Indonesien (Razan), samt min kontaktperson (Tony) och hans två utbytesstudenter (Gustavo och Arnaud) som kommer att gå på samma skola som mig. Fick en fin tröja och en välkomstskylt i amerikanska färger. Direkt efter åkte vi och åt middag, drog sedan hem till Barb en snabbis för att lämna mina väskor och vidare till Tony för att fixa med diverse skolpapper. Kommer nämligen inte att gå på Lincoln längre utan Stadium, som är om möjligt ännu finare än Lincoln. Kom hem kring 1 och somnade bums.
 
På torsdagen gick jag upp tidigt för att åka och lämna in skolpapperna med Tony, Gustavo och Arnaud och efter det hängde jag hos Tony ett tag. Åkte sedan hem för att baka brownies och cupecakes med Razan för fredagen. Efter det drog jag, Barb, två andra utbytesstudenter och deras värdmammor till Seattle för middag och Sister act musikal. Den var grymt bra, jag var grymt trött. Som tur var orkade jag vara vaken hela tiden, men somnade på momangen när vi kom hem.
 
På fredagen steg vi upp tidigt och packade allt för en dag med alla 66 utbytisar i vår grupp hos ett snällt par med ett stort hus vid vattnet. Där var vi hela dagen och lekte lekar, paddlade kajak, spelade volleyboll, åkte på leksaker efter en motorbåt och åt. Hade det riktigt kul med alla utbytisar och fick lära känna en hel del härliga personer. På väg hem stannade vi hos Tony och åt middag och kollade på film.
 
Idag har vi därför tagit det lite lugnare och plockat upp fler utbytisar på flygplatsen, fixat mobilkort till mig och Arnaud och bakat ännu mer för morgondagens läger som vi drar iväg på hela utbytesgruppen. Är riktigt förväntansfull!
 
Kan också passa på att säga att jag är så otroligt tacksam över att jag har fått möjligheten att göra detta. Är så glad över min placering, gemenskapen och alla människor jag har runt omkring mig. Miljön är fantastisk och jag hade inte för en sekund kunnat föreställa mig att det skulle bli såhär bra!
 
 
Finfin T-shirt och skylt.
 
Vad som väntade på mitt rum.
 
Utanför mitt rum.
 
Razan leker med smeten.
 
Hela gänget efter Sister act.
 
På utbyteshänget. Världens finaste ställe.
 
Arnaud och Gustavo. Mina låtsasbröder eller vad katten man ska kalla det.
 
Världens största skittlespåse på Target.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback