Tekniken och jag.

Mycket väl medveten om att jag har lovat att länka vissa bloggar. Dessa kommer att länkas till höger i min meny, men just nu (som altid) är jag och tekniken inte överrens. Lär väl lösa sig med tiden antar jag.
 
X antal veckor senare:
Nu verkar det ju faktiskt funka igen. Hej hej länkar till höger om inlägget!

Utbytiskompis.

Träffade världens underbaring Lisa idag. Grym flicka som också drar till USA i sommar för att stanna i 10 månader, gå på high school, möta nytt folk och ha ett kanonbra år helt enkelt. Hon har redan värdfamilj och kommer att bo I Kalifornien i en liten stad som heter Carmel. Jag är bara en gnutta avundsjuk. Vi planerar också att snart dra ihop en till utbytisträff för folk i och kring Dalarna. Najsbajs!
 
Tog förresten tag i min nogighet och mailade Explorius, och jag var mycket riktigt godkänd av min amerikanska organisation. Noj i onödan helt enkelt. Går nu istället på helspänn och väntar på värdfamilj. Jobbigare än att noja ju!
 

Nojigast i Sverige.

Spenderar dagarna med att ignorera mitt plugg trots att jag verkligen borde plugga. Sitter även och nojar för att jag inte har hört något från Explorius och Educatius trots att jag verkligen inte borde noja. Eller borde jag? Jag vet inte. Min cooling-keps väger i alla fall upp lite av min nojighet. Inbillning inser jag nu när jag ser min (o)tuffa grimasbild.