Accomplishments of the month.

Livet är bra och jag är glad eller hyperaktiv för det mesta. Har för mig mycket smått och gott, vissa saker värda att minnas och självklart andra mindre viktiga saker. Här är en lista över denna månads minder viktiga saker, men som ändå är tuffa nog för att kallas för prestationer. Jag har alltså...
  • Sytt ihop min trasiga Kånken-rygga. Resultatet blev mindre charmigt.
  • Glömt min nyinköpta supertuffa vattenflaska på skolbussen.
  • Vunnit en omgång Wii Mario Kart.
  • Failat mitt första mattetest.
  • Som tur var presterat grymt mycket bättre på omprovet.
  • Persat flera gånger om på mitt 100 bröstsim. 
  • Lyckats gå och lägga mig innan 10 pm i en hel vecka.
  • Pratat med en svensk-besläktad person på ett football game vars kusin vann "Allt för Sverige" sässong 2.
  • Än en gång, mina bubbelringar under vattnet.
 

Pumpkin patch Sunday.

Trots att helger är uppskattade behöver söndagar inte alltid innebära söndagsångest. Idag var en sådan braig söndag. Eftersom läxnivån var hyfsat låg packade jag, Tony, Arnaud, Gustavo och Rodrigo in oss i en bil och åkte till en pumpkin patch efter förmiddagens gudstjänst och hade det allmänt bra. Vi strosade runt lite, åt goda popcorn och valde ut två fina pumpor som vi ska göra fina för Halloween om några dagar. Låter bilderna tala för sig själva. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senior night + Midnight swim

Har jag berättat hur mycket jag tycker om Stadium swim team? Bara i varje inlägg eller så, men jag tycker så ofantligt mycket om denna grupp. Under veckan som var hade vi vår sista tävling mot en annan skola, vilket var lite ledsamt eftersom det innebär att säsongen nästan är över. Tävlingsmässigt återstår endast Narrows Leauge, Districts och förhoppningsvis State som vi fortfarande kämpar mot.
 
I veckan hade vi även senior night med simlaget och föräldrar. Helt enkelt en kväll i simhallen med mat, prat och presenter till seniors, och en otrolig mängd med bilder som skulle tas (självklar tänker jag ännu en gång briljera med mina fantastiska mobilbilder). Min fina värdmor kom även förbi med ballonger, blommor och en nallebjörn till mig. Natten efter följdes av Midnight swim, simträning som består av hela två timmars lek, från klockan 10 pm- 12, och sedan frullebulle på Denny's. Kom därför hem klockan 2 inatt och var lagomt mos, men obeskrivligt glad och med ett leende för stort för mitt ansikte. Detta simlag är verkligen guld värt och jag tänker fortsätta hoppas på att säsongen aldrig tar slut!
 
Maddy, Amber, Katie, jag och Amy efter tävlingen.
 
Seniors! Jag och Katie, och jag och Amber.
 
Ännu fler fantastiska simmare från Stadium.
 
 
 

Mitt liv ur min fånis synvinkel.

Fortsätter stolt på temat mobilbilder, men denna gång från Superhjälte-Homecoming, som var minst sagt annorlunda men rolig. Blev uplockad någon timme innan Homecoming för att åka och äta middag hemma hos en av tjejerna i vår homecoming-grupp. Pasta, pasta och mer pasta. Bör kanske även passa på att nämna att vår bajskorvs-outfit bestående av tröja, mantel och strumpor beror på trött Hanna-humor. Kort sagt en enkel anledning till varför man aldrig bör låta mig fatta beslut.
 

Hump day and a selfie!

Har så otroligt mycket som jag vill skriva och dela, men jag har helt enkelt för mycket nya saker som händer hela tiden (plus att jag är en gnutta lat). Hur som helst är det onsdag idag, vilket betyder hump day, vilket i sin tur betyder att jag är glad. Något som gör mig ännu gladare är att hela min skola just nu sitter och skriver SAT för brinnande livet, medan jag ligger hemma på heltäckningsmattan framför öppna spisen och mår bra. När mina kompisar har kämpat sig igenom testen drar även jag till skolan för senior lunch och mina lektioner, som dagen till ära är förkortade från 50 minuter till 8 minuter, med 5 minuter passing. Knas, knas, knas som bara den!


"Can I be your Thor?"

Vädret skiftar som galet här i Washington, och svennen inom mig älskar det. Alltid något att prata om! Efter veckor av nästan konstant regn (ledde till regnrekord i WA, wohoooo!), moln som nuddar taken på det inte speciellt höga byggnaderna och stormar bestämde sig solen äntligen att titta fram. Idag kunde jag till och med åka hem från simtävlingen i shorts, trots att det snöar på vissa ställen i närheten. Alla berg som omger Tacoma är numera snötäckta och vackra! Tävlingen gick för övrigt kanonens och Stadium vann. Har blivit the Swedish fish (som förresten inte alls är lika goda här som hemma).

Utöver tävling, tävling och tävling har jag denna vecka firat värdmors födelsedag på cheescake factory, insett att jag ha världens grymmaste engelskalärare som har bjudit oss på varm choklad och marshmallows tre dagar i rad, tagit ikapp lite på sömnfronten och fått ett fint brev från min mormor. Blev dessutom bjuden till homecoming igår efter skolan! Blommor, egengjord Sverigetröja med ordet "Homecoming?" och en stor hammare. Inte för att slå ihjäl mig vilket man kanske kan tro, utan för årets HC tema, som är superhjältar. Tufft och Amerikanskt som bara den!


Jag är en gummibjörn.

Jag är verkligen en gummibjörn! Okej, inte riktigt en gummibjörn kanske, men jag är glad och sprallig och har gummibjörnlåten fast i huvudet. Dessutom har Barb gett mig förkyldningspiller som ser ut som färgglada gummibjörnar men egentligen är någon slags pigghetsmedicin och som ska bota min förkylning på typ 3 sekunder. Imorgon har vi en hemmatävling med simlaget mot en skola från grannstaden som är på tok för svår att stava för att jag ens ska försöka, så frisk ska jag bli!

Utöver denna tävling har jag ytterligare 4 tävlingar inom 7 dagar. Det innebär lite träning och massa lopp. Medleylaget på 4:50 me som jag för tillfället simmar bröstsimssträckan i har tydligen chans att kvala till state, så här ska simmas snabbt för jag vill oerhört gärna ta mig dit. Jag vill, jag vill, jag vill! Imorgon tänker jag dra på mig min klubbtröja till skolan. "Nothing is impossible" står stort med svart tryck på ryggen och jag litar till fullo på denna allvetande tröja! Nu ska jag och min förkylning varva ner lite, ta de gröna gummibjörnstabletterna inför natten och sova grymt bra inför imorgon! (Och om man inte kan ta bra ryggbilder på sig själv vänder man helt enkelt bak och fram på tröjan. Se och lär!)