Utbytisträff.

Innan jag startade den här bloggen lovade jag mig själv att det inte skulle bli en sån blogg där jag skriver massa ointressanta inlägg allt för långt innan jag åker, men det skiter sig i detta nu. Jag menar, jag vet ju själv hur tråkigt jag tycker att det är att läsa saker som inte har med själva utbytisåret att göra. Men jag är så övertaggat att det finns inte, och genom att skriva blir allt en gnutta verkligare, speciell med tanke på att väldigt få vet att jag ska åka. (Failat om någon som jag inte har berättat lyckas hitta min blogg liksom. Badass.)
 
Hur som helst hade vi blivande utbytisar i Dalarna en liten träff i Falun för cirkus en vecka sedan. Grymt härligt folk och grymt kul hade vi. Så kul att vi satt på ett fik och pladdrade i två timmar. När fiket stängde gick vi tíll ett nytt fik och pratade i två timmar till. Grymt var ordet ja.
 

Min utbytesblogg jao!

Detta är, eller vad som så småning om kommer till att bli till min blogg där ni kan följa mig under mitt år som utbytesstudent i USA 2013-2014 (om det nu är någon som kommer att läsa detta vill säga). Eftersom det känns som en evighet tills jag åker kommer jag låta bloggen stå död fram tills jag har någonting vettigt att skriva om, det vill säga allt från ett dygn till 5 månader. Återstår att se. Tills vidare: en vacker, pixlig webcambild med en övertaggad Hanna, en obäddad säng och en stökig, vidöppen garderob i bakgrunden. Enjoy!
.