Nu är det jul här i vårt hus!

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Störst och kanske viktigast är att jag har bytt värdfamilj. Bor nu tillsammans med pappa Mark, mamma Joy, systrarna Kelsey (som är hemma från college för jul) och Amber (senior på min skola som jag lrde känna via simningen), mormor Rainy och de två hundarna Cookie och Dixie. Har bott här i lite mer än en vecka och trivs kanonfint. Har under denna vecka haft fult upp med att gå på Zumba med värdmamma, köpa julklappar (är fortfarande inte klar och det är julafton idag, hjälp!) och träffa släkt och vänner inför jul.

Eftersom att det är julafton idag har jag skypeat lite med mamma, pappa, mormor och farfar hemma i Sverige. Trevligt, men samtidigt lite konstigt att se dem fira jul när själva julafton inte är vad som firas här, utan istället juldagen. Idag ska vi därför träna lite, laga mat (köttbullar woho!), åka runt och dela ut julklappar och avsluta det hela med en julmiddag som jag ser väldigt mycket fram emot.

Jag, Kelsey och Amber på julbak hos farmor.
 
Me och Amber efter ett intense mjölkrig som jag förlorade. 
 
Matchade julrosett med Dixie och Cookie. 

Kommentarer
Jens säger:

God Jul Hanna!

2013-12-25 | 11:35:04
Bloggadress: http://antlov.se
Sarah säger:

Om det inte är för personligt, varför bytte du värdfamilj?

2013-12-25 | 21:50:41
din nästan-granne här hemma säger:

alltså du är så himla söt! hörde om värdfamiljsbytet från mamma som hört det från din mamma, hoppas det blir bättre nu :) (allt skvallras på som vanligt här hemma alltså). Hoppas också att du överlever hundarna :) 46774205720847502 kramar ♡ ♡ ♡

2014-01-04 | 10:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback