Ett kallt Washington.

 
Kaxig som jag är trodde jag att jag, med alla svenska vintrar i bagaget skulle överleva en vinter i Washington utan broblem. Men nej. Jag är en vekling och skulle inte klara mig utan filtar, brasor och rumpvärme i bilarna. Men tro mig, -3 grader kan verkligen vara hemskt kallt! Tyvärr har vi ingen snö än trots att väderleksrapporten har lovat det i snart två veckor. Om man ska gå på senaste löftet kommer vi i alla fall få snö på tisdag som sedan kommer att vara borta lagom till torsdag igen då Washington återgår till regn-humör. Och ja, väder är på riktigt imponerande. Jag fascineras över hur molnen nuddar trädtopparna, hur dimman ofta är så tät att man inte kan se husen på andra sidan gatan och hur fint bergskedjorna går att se från alla håll och kanter en riktigt klar och molnfri dag. 
 
Förutom att kolla väderleksrapporter har jag firat thanksgiving, börjat spela vattenpolo, köpt ett gymkort, åkt vilse med buss i Tacoma och gått på en julpjäs med utbytisgruppen i Seattle. Tänkte uppdatera lite mer om det senare, men det får bli när det blir. Har några ganska hektiska dagar framför mig först.
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Du måste köpa varma kläder och vinterskor!

2013-12-09 | 17:54:42
Mamma säger:

Dags att köpa varma kläder och vinterskor!

2013-12-09 | 22:02:38
Anna-Lisa Tornberg säger:

Då har vi det bättre här idag: plus 6 grader, behagligt väder för hundpromenad. Jag har sänt 3 kort till dig men det verkar ta lång tid...

2013-12-11 | 21:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback