Nu är det jul här i vårt hus!

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Störst och kanske viktigast är att jag har bytt värdfamilj. Bor nu tillsammans med pappa Mark, mamma Joy, systrarna Kelsey (som är hemma från college för jul) och Amber (senior på min skola som jag lrde känna via simningen), mormor Rainy och de två hundarna Cookie och Dixie. Har bott här i lite mer än en vecka och trivs kanonfint. Har under denna vecka haft fult upp med att gå på Zumba med värdmamma, köpa julklappar (är fortfarande inte klar och det är julafton idag, hjälp!) och träffa släkt och vänner inför jul.

Eftersom att det är julafton idag har jag skypeat lite med mamma, pappa, mormor och farfar hemma i Sverige. Trevligt, men samtidigt lite konstigt att se dem fira jul när själva julafton inte är vad som firas här, utan istället juldagen. Idag ska vi därför träna lite, laga mat (köttbullar woho!), åka runt och dela ut julklappar och avsluta det hela med en julmiddag som jag ser väldigt mycket fram emot.

Jag, Kelsey och Amber på julbak hos farmor.
 
Me och Amber efter ett intense mjölkrig som jag förlorade. 
 
Matchade julrosett med Dixie och Cookie. 

Ett kallt Washington.

 
Kaxig som jag är trodde jag att jag, med alla svenska vintrar i bagaget skulle överleva en vinter i Washington utan broblem. Men nej. Jag är en vekling och skulle inte klara mig utan filtar, brasor och rumpvärme i bilarna. Men tro mig, -3 grader kan verkligen vara hemskt kallt! Tyvärr har vi ingen snö än trots att väderleksrapporten har lovat det i snart två veckor. Om man ska gå på senaste löftet kommer vi i alla fall få snö på tisdag som sedan kommer att vara borta lagom till torsdag igen då Washington återgår till regn-humör. Och ja, väder är på riktigt imponerande. Jag fascineras över hur molnen nuddar trädtopparna, hur dimman ofta är så tät att man inte kan se husen på andra sidan gatan och hur fint bergskedjorna går att se från alla håll och kanter en riktigt klar och molnfri dag. 
 
Förutom att kolla väderleksrapporter har jag firat thanksgiving, börjat spela vattenpolo, köpt ett gymkort, åkt vilse med buss i Tacoma och gått på en julpjäs med utbytisgruppen i Seattle. Tänkte uppdatera lite mer om det senare, men det får bli när det blir. Har några ganska hektiska dagar framför mig först.