Vad katten har jag glömt?

Resväskan står så gott som färdigpackad i hallen och väntar på att få åka, endast lite smågrejs kvar att packa. Problemet är att min resväska, som får väga upp till 23 kilo endast väger 14 kilo i nuläget. Av dessa 14 kilo väger väskan i sig 5 kilo, och mina mediciner cirkus 2 kilo. Detta vill säga att jag har 7 kilos packning med övriga saker. Kanske borde jag vara glad över att ha så mycket till godo, men icke sa nicke. Jag ser två möjligheter i det hela. Antingen är vår våg trasig eller så har jag glömt att packa ner mer än hälften av alla viktigheter.
 
Om vikten mot förmodan skulle stämma är det tur att jag är så megasmart att jag kommer att lösa problemet med ytterligare något klädesplagg och lite lösgodis. Går på vad en klok femåring i sätet framför mig på tåget hem från ambassadbesöket sa till sin farmor. "Allt blir bättre med godis. Visst har jag rätt farmor?" Smart som bara den om du frågar mig!
 

Kommentarer
Felicia None säger:

Är också super peppad! Har dock inte börjat packa bara lagt fram allting jag vill ha med. Kanske dags att börja lite smått haha! Ska köra samma grej med godis iaf ;)

Svar: Najsigt du! Packningen går fort bara man har allt tvättat och en lista att följa, iaf för mig. Har nu lagt i massa onödigt, typ tunga skissblock och så vidare, och väskan väger för tillfallet 18.
Hanna Fransman

2013-08-14 | 19:21:54
Bloggadress: http://feliciainthestates.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback