Hogwarts just got real!

Som jag nämnde de tidigare har jag fått byta skola sedan jag kom hit. Kommer alltså att gå på Stadium High School istället för Lincoln. Min v-mamma har jobbat länge för att jag ska få byta, eftersom Stadium dels ligger närmre vårt hus och eftersom vi egentligen tillhör det distriktet. Låter hur som helst bra och jag är numera en Tiger istället för en Abe, har mörkblått och gult (Heja Sverige!) som skolfärger och kommer att trängas i korridorer tillsammans med 1600 andra elever.
 
Åkte därför till Stadium idag, och jag säger bara wow. Den byggnaden är storslagen. Ofantligt stor och ser ut som ett slott. Inte vilket slott som helst heller, utan som Hogwarts vilket gör mig näst intill lika tuff som Harry Potter. Skolan ligger precis vid vattnet och har utsikt över hamnen och havet, och precis intill ligger the football field.
 
Väl på Stadium signade vi upp för klasser att ta, och i nuläget verkar det som att mina dagar kommer att se ut som följande:
 
1st period: English Honors (Jag, honors i engelska i en Amerikansk skola? Hahaha!)
2nd period: American history
3rd period: Pre calc Math
4th period: American sign language
5th period: Ceramics 2 - hösttermin
                Glass 2 - vårtermin
6th period: Weight & Conditioning advanced - hösttermin
                Potho advanced - vårtermin
 
Stadium high, min skola för kommande år! Skolan är också den skola som filmen "10 things I hate about you" utspelar sig på. En film som jag mycket snart måste se!
 
Stadiums football field, även kallat The Ball.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback